Planetstien

Nok en tur i parken, hele turen er på 11.5 km og tar ca 2 timer. Fullt av folk på denne turen, og tydeligvis skjønner Sandnesbuen hvilken skatt de har her.

Flatafjellet Rundt

Hvor er det tenker du. Drit i det. Vond tur å gå. Mye steinur, glatte berg og enda glatter trerøtter. Syntes det var en god ide å ta denne turen da jeg hadde noen timer til overs. Så feil kan man ta.

Gloppenuten

Tur til Gloppenuten en våt og vindfull dag. En enkel og grei tur fra Brekko og innover dalen. Ca 11 km og 3,5 timer. Alt etter pauser og fotoseanser som skal gjøres. Naturen er flott og turen inn er mer målet enn toppen. Toppen er fin nok den og helt grei utsikt. Traff faktisk ett annet par på denne turen som var like overrasket som meg over å treffe andre i fjellet denne dagen. Sier litt om været.

Sandveparken-Stokkelandsvannet, nok en gang

Typisk søndagstur.

Selvikstakken

Kjempevær og kjempeform. En slik en god dag rett og slett. Mulig at denne toppen er litt oppskrytt som topptur. Mange snakker om den, og den fortjener å snakkes om. Litt bratt er det ett stykke, og det virker nok langt og bratt hvis du sliter med høydeskrekk. Men det er utsikten som fortjener å snakkes om. Fantastisk utsikt innover mot Ryfylke, og spesielt Lysefjorden.

Vassfjellet

Vassfjellet er fjellet man ikke helt husker når man går 7-nutsturen. Synd, man har jo en fantastisk utsikt over Vatne området herfra, like bra som fra Mattirudla.

Sandveparken

Rekreasjon å bare rusle i parken, ta litt bilder, se på folk som rekreerer seg. Bare kos

Sandveparken-Vagleskogen

Kjedelig tur, men fikk med meg en del fugletitting og ett gnagsår. Så då så.

Nyeste kommentarer

04.06 | 17:28

Hmm, e an bitteliten 😂

12.05 | 09:36

Eg har ein rød bil tilsalgs. Ta kontakt.

09.03 | 10:41

Menn flest ønsker nok ikke å kvele damedrøvler med skjegget sitt. Men der finnes mange rare mennesker der ute, så helt sikker kan man ikke være. Vær varsom er alltid ett godt råd

08.03 | 13:07

Skjegg er kult så lenge det stelles nok til at det ikke er mer enn dag-gamle middagsrester i det, og ikke så langt at drøvelen blir kvalt av skjegg om man gir eieren en klem. Mann bestemmer selv.

Del denne siden