13. jan, 2018

#metoo

Eg lurer litt på ka det går i? Koffer kose me oss når me ser adle disse uskyldige mannsjåvinistiske svinå går på trynet? De har jo bare gjort någen bagatellmessige sexsualiserte svineri greier.

Me e liksom i ein stim nå. Forrige bloggen min va om de der kleine greiene med klemming. Og eg sa någe om ka eg synst om folk så ska krenka de der intimgrensene våre. Og det e selvfølgeligt någe så det tydligvis kan fleipas om. Positivt nok, så blei det diskusjoner om det. Begge disse gruppene leve jo rondt oss heila tiå, klemmerane og de ‘normale’.

Klemming, og litt tafsing e jo heilt uskyldigt, og ufarligt. Menner så tar på dameromper vil jo bare kjenna litt på varene. Menn så klemme seg litt ekstra godt inn te ett damemenneske når de danse, vil jo bare sjekka responsen. Heilt ufarligt.

Eller?

Nå kjøre de på for harda livet. Nå ska tafserane tas. Endelig seie eg. Og det e damene så styre på, for det mesta. Eg tror ikkje eg ska, som e ett slags mannfolk, hiva meg på og legge inn innlegg med bilder om adle de som klemme og kjekke seg med meg. Når klemmerane klemme og kose med meg, så e det visst bare koseligt.

Disse menneskene, klemmerane, tafserane og grafserne mangle hemningar og gjør sånn så det passe seg. De mangle respekt for andre sine grenser og vett lite om normal oppførsel.

Eg og har svin på skogen. Eg tror nok aldri at eg dukke opp under hashtaggen ‘metoo’, men det betyr ikkje at eg e fri for svineri.

14 år gammale, skolle eg daska ei jenta, ei klasseveninne, i rompå, med ein paraply. Eg traff nar mellom beinå.

2 ganger har eg klemt meg inn te damer eg har dansa med.

Forsvaret mitt e at eg va ung når eg gjorde den paraplygreiå. Og danseklemmingå va nok liga møje ett resultat av at eg va så full at eg klarte nesten ikkje å stå på beinå, som det faktum at eg ga blaffen i normal danseoppførsel.

Men kan eg sammenlignas med disse politikarene og idrettsfolkå som går på trynet nå?

Litt rart at de har fått lov å tafsa i åravis. De har fått lov å senda pornofilmer te ungar, stikke tungå si inn i ‘tilfeldige’ damer sin kjeft, og har stått på for å få gjønåslag for sine behov. Som om de ska ein tur på dass, det e bare det at dørå e litt vanskelige å få opp. Men rå makt hjelpe alltid.

De stakkarane så har gitt beskjed om at de ikkje synst at det har vært någe greit, har stort sett blitt ignorert.

Men nå har #metoo greiene sørga for at svinå sitt svineri blir tatt på alvor.

Takk.

Og det så e rart e at der e så mange menn som synes klemming, tafsing og grafsing e heilt greit, og det å stikke tungå inn i kjeften på ‘tilfeldige’ damer e selvfølgeligt någe som skikkelige mannfolk kan gjør. I likhet med statsmannen Hagen og hotellkongen Thon (ein grepa kar med hjemmalagte matpakke og fine lua), så synst 30% av den norske mannlige befolkningen det.

Av og te så skjemst eg av å vær ein mann. Mange av oss, mange mer enn ka du skolle trodd, e tydligvis någen sjåvinistiske svin.