26. jun, 2017

Mindretallet bestemmer

Visste du at adle oss så e i flertall betyr ingenting

Det e mindretallet, de få, de 20-30 prosentene med fanatikere, kverulanter, avvikere, nettroll og andre psyko folk så bestemme alt.

Me tror alltid at visst me stemme på det retta partiet, at me forholde oss rolige te dommedagsprofetier, fanatikere, psykopater og lignande så vil alt gå bra, rettferdigheten vil skje fyllest og alt vil bli bra. Men sånn e det ikkje.

Me så e flertallet, og meg spesielt betyr mindre enn ein flue-drolt i ein ku-drolt.

De irritere meg, litt.

Eksempler.

Olav Tryggvason, når han kristna Norge. Det va bare han og ein liten røvargjen med hirdmenn, så va brutale som pokker, som bestemte. De flest va fornøyd med sånn så det va. Odin og greier va gode greier adle veier. Om någen sprang rondt og sa herregud, så va det fett nok. Så kom Olav og sa at adle skolle sei herregud, hvis de ikkje ville så hogde han av de håve. De fleste ville ikkje at han skolle gjør sånt någe, men det betydde ingenting. Flertallet konne gå hjem og legga seg, helst kristna, ellers så la de seg håvelause.

Hitler og banden hans va heller ikkje så mange te begynna med, de fekk ca 20 prosent av stemmene i 1930, og itte det konne ingen stoppa røvaren. E du galen nok så får du 20 prosent av stemmene, MDG fekk jo for pokker bare 5 prosent i Oslo ve forrige kommunevalg, og bestemme ekstremt møje i forhold te partier så fekk 10 ganger så mange stemmer. Demokrati e nesten det versta så finst for oss flertallstilhengere, galningane, de med 4-5-6-7-8 prosent av stemmene bestemme øve adle oss andre, så e mange. Mange ganger så ser det ut som om at de mest udemokratiske landå i verden ligge i Europa. Sei ka du vil om Trumpen, men øve 30 prosent av amerikanerane ville ha rakkaren som president. Og at någen og tretti prosent bestemme, e møje bedre enn at Venstre med 4.37 prosent, eller MDG med 4,903 prosent bestemme? Drit i de eksakte tallå de e ikkje viktige, at de e små e viktige.

Stalin og Mao e andre eksempler, de fleste i Sovjeunionen og Kina va ikkje spinngalne kommunistar, men det betydde ingenting. Det va de få galne så betemte der og.

Og nå har me muslimane. 80 prosent av muslimane vil leva i fred og ro, men de betyr ingenting. Det e de der 20 prosentå så betyr någe, de så blir IS folk, de så blir sjølbomberar og kjøre med store bilar inn i folkemengder, og stikke med knivar og sånn. Det e de så bestemme. 20 prosent av 1.3 millarder muslimar e vel sånn ca 260 millioner potensielle sjølmordsbombefolk. Sei at bare 5 prosent av de 20 prosentå e galne nok te faktisk å gjør de greiene, det blir 13 millioner. Fyttigrisen, du klare ikkje å overvåka deg te sikkerhet med sånne tall. Det vil sei at bare 1 prosent av muslimane på mange måter bestemme øve de 99 andre prosentå, og sette dagsorden for kossen de fleste av oss føle det av og te når det gjelde muslimer og reglene så de har. Burka og Hijab og Niqab, egentlig e det bare någe sømmlighetsgreier for muslimane, men me forbinde det med terror og kvinneundertrykking og adle slags negative greier. Maks 1 prosent av muslimane har altså fått te det. Sprøtt. Adle de muslimane eg har truffe på i løpet av mi levetid har vært kjempegreie folk, eg klare ikkje å finna den der eine prosenten så ska oppfylla adle de der potensielle fordommane mine. Sukk

De fleste av oss på jobben e normale greie folk. Men dukke der opp ein narsissistisk psykopat så kan du banne ta deg på at han e sjef. For det e nemmelig sånt med de der folkå. De e ekstremt flinke te å portrettera seg sjøl som flinkasene, og skylda på adle andre når ting går galt. De så sitte øve disse psykopatane, tror på at de e någen skikkelige flinkasar. Du ser disse narsissistiske psykopatane av og te, på Facebook e de kjempe aktive og de kan aldri legga ut ett bilde uten at de sjøl e med, nesten adle bildene ser ut som selfiar, sjøl om det e det som e i bakgrunnen så e viktigt. Og de innrømme aldri feil, de står frem med brautende stemmer og seie at de har problemer med organisasjonen, og de holde på/ska rydda opp. Oss flertallet, det stora flertallet, under, betyr ingenting, me e bare ubetydlige kviser så der ikkje e någe verk/fyll i ein gang. Einaste plassen det fungere sånn någenlunde, det vil sei at flertallet ikkje blir herja med, e i lagsport, der sparke de han oppblåste trenar blærå. Og Viking har vel hatt ein av de verste blærene så har eksistert, og han va til og med fra Rogaland (akkurat så det skolle bety någe, men aligavel..). Som ei Guds lykka, så har eg aldri hatt sånne sjefar. Men eg ser de e der. Og eg e redde de. Sjøl om eg tilhørre flertallet.

Å vær mange og å vær i flertall e ingen trygghet, og betyr egentlig at du e med og bestemme omtrent ingenting.

Men så fungere, som ein av de få plassane, flertallet her hjemma. Og det e den einaste plassen der eg stort sett alltid tilhøre mindretallet.

.